Iphone programok

Starmap v1.2 program

Starmap v1.2 program

Remek kis csillagtérkép. Annyit még nem tud, mint a Palm-os Planetarium, viszont gyönyörű szép és iPhone-os gesztusokkal vezérelhető (pinch zoom, stb.). A készítő a honlapon közzétett egy videót, miszerint a következő verzió a mostani 4-5 fps helyett 20-25-tel fog menni, úgyhogy remélhetőleg ezt sem róhatom már fel a következő változatnak.

Measures v1.2.0 program

Measures v1.2.0 program

A Measures látványos és jól használható mértékegységváltó iPhone-ra. Szinte az összes létező mértékegység kategóriát ismeri, beleértve a pénznemeket is, amelyek aktuális értékét az internetről képes frissíteni. De még a ruhaméretek között is könnyedén kiigazodhatunk a segítségével. Érdekessége, hogy az átváltó funkciót egy beépített számológéppel is párosították, így az átváltások eredményeivel azonnal végezhetünk számításokat is.

iKoto v1.01 program

iKoto v1.01 program

A koto egy tradicionális japán pengetős hangszer, 13 húrral (de van belőle 7 húros változat is). Ahogy Japánban sok dolog, ez is Kínából került át, ahol már a 7. században használták. Azt azonban minden bizonnyal nem gondolták, hogy az amúgy földre fektetett hangszer egyszer majd elfér a zsebükben is. Pedig az iKoto segítségével éppen ezt valósíthatjuk meg.

Topple v1.1 program

Topple v1.1 program

Egy zseniális és látványos, Tetris-szerű játék, amelyben a különféle alakzatokat kell megfelelően egymásra helyezve elérnünk, hogy a legalsó elem végre eltűnjön a képernyőről a súlyuktól. Körülbelül ez a játék lényege, de a kivitelezés olyan, hogy szinte lehetetlen abbahagyni.

Lux Touch v1.0.1 program

Lux Touch v1.0.1 program

Nos, ha már a függőség szóba került, akkor a RISK legalább olyan mértékben imádatunk tárgya, mint a bináris órák. Szerencsére létezik iPhone-ra is. Maga a játék egyezik a megszokottal (aki nem ismeri, annak ajánljuk a Domination elnevezésű ingyenes, cross-platform változatot), a használat pedig az érintőképernyőhöz idomított, bár néha nehéz eltalálni a kisebb területeket az ujjunkkal. De így is nagyszerű stratégiai játék!

Ocarina v1.1 program

Ocarina v1.1 program

Az iPhone-t már az első megjelenés óta használják zenélésre. Különféle programok segítségével gitározhatunk, zongorázhatunk rajta, akár egy komplett zenekart is felépíthetünk az érintőképernyőre alapozva. Az Ocarina az azonos nevű hangszer digitális változata.